Lite om mig

Matilda has written 107 articles for Team SGP

Undrar du något? Du når mig på tildishamlin@hotmail.com Förutom att spela tennis så gillar jag att umgås med mina vänner och med familjen. Annars älskar jag att resa! Det är alltid lika roligt att få åka till ett nytt land och spela turneringar. Jag tror det är en stor fördel för min tennissatsning att jag trivs med att vara borta länge hemifrån och vågar testa nytt. Att prova på nya maträtter i de olika länderna är också trevligt! Från och med nu kommer jag satsa heltid på min tennis. Jag ser verkligen fram emot att kunna fokusera endast på detta utan att ha skola vid sidan av! Mitt spel bygger kring min forehand. Den är riktigt tung! Det som utmärker mitt spel också är att det finns inga direkta svagheter utan jag är allround och behärskar alla slag. I framtiden vill jag utveckla serven ytterligare för att få övertag och kunna avgöra snabbare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*