Lite om mig

Viktor has written 92 articles for Team SGP

Undrar du något? Du når mig på viktorstjern@hotmail.com Viktor Stjern, 19 år (född 1992). Intressen: Allt som har med sport att göra, både att utöva själv och se på TV. Fanatisk supporter till ÖIS, sjunger för allt vad strupen håller och har haft årskort sen jag var 8 år. Jag har på senare tid funnit intresse för att spela golf och kan sitta obegränsat med tid och spela kort vilket underlättar när man ska slå ihjäl timmar ute på touren. Allmänt: Går i sommar (2011) ut naturprogrammet på Kitas gymnasium och är nu redo att satsa allt på tennisen. Min satsning kommer nu att bli helt annan då jag kan gå upp i träningsdos och bli seriösare i allt jag gör och slippa ha en massa plugg i baktankarna hela tiden. Jag har spelat för GLTK under hela min karriär och bor en 6 minuters cykelresa därifrån. Styrkor i tennis: Mitt vinnande vapen har alltid varit min forehand som har vunnit många matcher åt mig. Annars är min serve i sina bästa stunder riktigt bra. Jag läser spelet bra och spelar ganska energisnålt och har en klart godkänd touch. Något jag vill utveckla är att komma mer till nät under matcherna. Svagheter i tennis: Min backhandsida har alltid varit min svagare sida men den har tagit sig genom åren och jag har även utvecklat en okej slice. Mentalt kan jag ibland ha dippar under matcherna och tappa fokus ett tag och det har man inte råd med. Jag kommer att lägga stor kraft framöver på att bli (ännu) starkare och där har jag mycket att vinna. Men allt kan definitivt förbättras och det är ju det som ger hopp om en ljusare morgondag och framtid!

848 Responses to "På g hem"

  • Iwen 12:11 e m 29/5/2012

    Riktigt chill azz..

    • Viktor Stjern 03:15 e m 29/5/2012

      Lirar bra dubbel gubbar!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*